En Ahlaklı Kız Yarışması - Genç Arap kızlar çok istekli - Suudi Arabistan'da İç Güzellik Yarışması

Arap Yarımadasından ilginc bir haber var bugun. Genelde Batı ülkelerinde gorülen Güzellik Yarışmaları artık Arap dünyasında da kendine yer buluyor. Fakat aşagıda okuyacağınız tarzda bir yarısma daha once hic gorülmemişti.

Haberimize dönersek:
Suudi Arabistan'da bugüne kadar sadece deve ve keçiler için güzellik yarışmaları düzenlendi.

Bu kez gerçekten genç kızların katıldığı bir güzellik yarışması başlıyor.

Ama yarışmacıların yüzünü görmek mümkün değil. Çünkü fiziksel güzelliğin hiç önemi yok. Yarışmanın adı "güzellik yarışması" ama bu "İç Güzellik Yarışması". Yarışmanın sonunda "en güzel ahlaklı kız" seçilecek.

Organizatör Khadra El-Mübarek, bu amaçla yarından itibaren 200 adayın kampa gireceğini ve 10 hafta boyunca belli konularda daha da gelişeceklerini anlattı. Bu kamp boyunca "İradeyi kuvvetlendirmek", "Cennet annelerin ayakları altında" gibi konular işlenecek. Kampa, kızların anneleri de alınacak ve jüri, kızların annelerine olan davranışlarına puan verecek. Daha sonra yapılacak elemelerde kızların kamp boyunca işlenen konularda bilgileri ve iradeleri sınanacak.

Hiçbir erkeğin giremeyeceği kampa kameralar da giremeyecek. Yarışmanın sonucu Temmuz'da açıklanacak. Birinci seçilen kız, 2600 dolar para ödülü ve çeşitli hediyeler alacak. İkinci ve üçüncü ise 1300'er dolar para ödülü alacak. Adayların 15 ila 25 yaş arasında olmaları gerekiyor.

"İç Güzellik Yarışması" ilk kez 2008'de düzenlenmiş ve 75 yarışmacı katılmıştı. Bu yıl yarışmaya katılan kızların 200'e çıkması organizatörleri sevindirdi. Kaynak: Hurriyet.com.tr

Bu blogdaki popüler yayınlar

Oman Nerede - Umman'ın Dünya Haritasındaki Yeri

Ürdün Televizyon Kanalları - Ürdün Televizyonu - Ürdün TV Kanalı

Bunlara Da Bak

Dubai Nerede - Dubai Nerde - Dubai Haritada Yeri

Katar Nerede - Katar Nerde - Katar Neresi - Katar'ın Dünya Haritasındaki Yeri

Yemen Nerede - Yemen Nerde - Yemen'in Dünya Haritasındaki Yeri Neresi

Kuveyt Nerede - Kuveyt Dünyanın Neresinde

Dubai İş İlanları - Dubai'de İş Bul - Dubai İşçi Arayanlar - Dubai Eleman Arayanlar - Dubai'de İş Bulmak İçin Siteler